Sisteme medicale partenere

Spitalul Clinic de Urgență București are 725 de paturi distribuite în 16 sectii ce acopera un spectru foarte larg de specialitati: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, toxicologie clinica, neurologie, hemodializa, chirurgie generala, chirurgie plastica si reparatorie, chirurgie cardiaca si a vaselor mari, neurochirurgie, ortopedie si traumatologie, anestezie, terapie intensiva, oricând gata sa acorde asistenta de urgenta tuturor celor ce au nevoie. De asemenea exista cabinete de consultatii si pentru alte specialitati: ORL, oftalmologie, ginecologie, dermatologie, psihiatrie, chirurgie maxilo-faciala, recuperare, medicina fizica si balneologie.

Pe lânga acestea structura spitalului include:
UPU-SMURD – acordarea asistentei medicale de urgenta cu elicopterul achizitionat de Ministerul Sanatatii. Este asigurat un echipaj de interventie pentru elicopter 24 de ore din 24. Se asigura transportul medicalizat pentru: persoanele provenite din accidente grave aflate în pericol vital, pacienti aflati în stare critica în localitati mici sau izolate, pacienti critici carora nu li se poate acorda asistenta corespunzatoare cazurilor respective, se poate asigura transportul organelor pentru transplant, se poate participa la misiunile de cautare-salvare si la misiuni cu caracter umanitar.

Spitalul Sanador, situat in centrul Bucurestiului, cu o suprafata totala de 23.000 de mp si o capacitate de 402 de paturi. Spitalul este deservit de 7 lifturi, are 125 locuri de parcare in cele 3 subsoluri, avand acces direct in spital cu 4 lifturi, o cafeterie, punct de presa, florarie, farmacie.

 • adresa: Str. Sevastopol nr. 9, sector 1
 • Mijloace de transport: Metrou: liniile M1,M2-Statia Piata Victoriei, RATB: 20, 24, 34, 42, 45, 131, 182, 300, 301, 381, 783

In Sectia de Ortopedie- Traumatologie se efectueaza  intervenţii chirurgicale atat pentru afecţiuni traumatice, artrozice, degenerative, congenitale, inflamatorii sau infecţioase, cat şi pentru cele tumorale primitive sau metastatice la nivelul aparatului locomotor. 

Ortopedie traumatologie

Intervenţii chirurgicale din patologia sportivă, cu recuperare rapidă, sunt practicate artroscopic. Artroscopia de genunchi, umar, glezna, cot este o practică curentă, avand o bună dotare.  De asemena, se efectueaza ligamentoplastii artroscopic pentru ligamentul încrucişat anterior, mozaicplastie, suturi meniscale şi emondaj articular.

Blocul operator cu 7 Sali de operatii este dotat cu plafoane cu flux laminar , asigurand un grad de asepsie 3 sau 4, care face ca riscul pentru infectii nozocomiale sa fie nesemnificativ. Fiecare sala de operatie este deservita de o centrala de tratare a aerului proprie. Echipamentele sunt ultraperformante in salile de operatie, precum:

 •   turnuri de laparoscopie si endoscopie  High Definition  Olympus
 •   electrochirurgie cu sigilare de vase ligasure Valleylab
 •   lampi scialitice tehnologia “fara umbre” cu LED  Draeger
 •   brate  pneumatice de chirurgie si anestezie  Draeger
 •  microscoape operatorii cu doua posturi Zeiss
 •  radiologie portabila Siemens
 •  brate C Siemens
 •  transmisie live din salile de operatii oriunde
 •  instrumentar chirurgical Aesculap .

Blocul operator este conectat cu cea mai performanta sectie  de Anestezie Terapie Intensiva din sectorul medical privat, avand  17 posturi (paturi cu toate functiunile actionate electric) cu sistem de console “bridge” deasupra patului continand prize de gaze medicale, prize electrice, lumina de noapte,precum si suporturile pentru monitoare,ventilatoare, injectomate si perfuzomate . Departamentul de ATI este prevazut cu centrala proprie de tratare a aerului,asigurand un grad adecvat de asepsie. In cadrul departamentului exista si rezerve septice de terapie intensiva.

Spitalizarea  se face in rezerve de un pat sau doua, cu dotare de 5 * (fotoliu sau canapea pat, televizor LCD, frigider minibar, caseta de valori, cantar, uscator de par). Fiecare rezerva are baie proprie. Paturile din rezerve sunt motorizate cu 5 segmente si , de asemenea,  exista  consola de gaze medicale si prize electrice deasupra fiecarui pat. Pacientul are la dispozitie: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaleta de unica  folosinta, un telefon mobil  personal avand buton de “call nurse” cu ajutorul caruia poate apela si comunica direct cu asistentele de pe sectie si cu alte persoane din afara spitalului. Pe toata durata spitalizarii, pacientul beneficiaza de mai multe tipuri de meniuri personalizate in functie de afectiuni (3 mese si 2 gustari zilnic) si de varsta (copii sau adulti), meniuri strict monitorizate de dieteticienii spitalului.

   Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife este primul spital privat din Romania care are capacitate completa de diagnostic si tratament al afectiunilor locomotorii.

Acesta este organizat dupa standarde europene, din punct de vedere al protocoalelor medicale, confortului si echiparii, oferind solutii integrate de tratament, dar si un spatiu placut, in care pacientul sa se simta confortabil, increzator si sa aiba parte de o recuperare rapida, in cele mai bune conditii.

Profesionalismul, amabilitatea si dedicarea personalului medical principal si auxiliar, vin sa completeze gama de servicii oferite. Avem deschiderea si rabdarea sa ascultam pacientul, sa ii oferim toate informatiile legate de afectiunile cu care se confrunta, sa explicam consecintele si impactul acestora asupra vietii lor, si oferim tratamente personalizate, care sa raspunda nevoilor lor.

Orice interventie efectuata in cadrul spitalului Medlife este adaptata tipului de afectiune, modului si obiceiurilor de viata a pacientului. Folosim cele mai bune implanturi si materiale, adaptate fiecarui caz specific. Spitalul Medlife ofera consultatii si tratamente in ambulator, imagistica si radiologie, precum si o gama larga de interventii chirurgicale. Se diferentiaza prin serviciile integrate oferite intr-un singur loc, consultanta internationala prin colaborarea cu medici din afara tarii pe diverse patologii.

Dr. Andrei Ioan Bogdan a incheiat o colaborare cu Spitalul de Ortopedie Medlife, efectuand o gama larga de interventii chirurgicale in cadrul spitalului.

Pentru programare la consultatie: 0219646.

Centrokinetic reprezinta una dintre cele mai performate clinici de recuperare din Bucuresti. Este situata in zona Floreasca, Bdul Mircea Eliade, nr 18, et 3, intrare A. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul: www.centrokinetic.ro .  In cadrul clinicii, echipa noastra medicala ofera urmatoarele servicii ortopedice:

 • consultatie  primara                                                               200ron
 • control: reevaluare ortopedica, pansament, ablatia firelor    100ron
 • infiltratii cu Kenalog (substanta si procedura)                        250ron
 • infiltratii cu Arthromac 3%                                                     1000ron
 • infiltratii cu PRP ( Kitul si proceduta)                                      1000ron

Pentru programari va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0319693.

Echipa condusa de dr. Andrei Ioan Bogdan, este formata din fiziokinetoterapeuti cu vasta experienta in recuperarea pacientilor cu afectiuni din sfera traumatologiei sportive: genunchi (leziuni de menisc, ligamente incrucisate, ligamente colaterale, tendinopatii rotuliene, condropatii), umar (instabilitati de umar, leziuni ale coafei ms. rotatori, tendinopatii calcificante, disjunctii acromio-claviculare), gleznei (instabilitati de glezna, leziuni ale tendonului achilean, condropatii). Clinica dispune si de un departament destinat afectiunilor coloanei vertebrale: Spine Area, care contine aparatura necesata de fizio si kinetoterapie pentru tratarea tuturor afectiunilor de la nivelul coloanei vertebrale: scolioze, cifoze, protruzii discale, hernii de disc, spondiloze, spondilolistezis, sindromul ms piriform, lombosciatica.

Experienta noastra este foarte bogata, avand pana in prezent peste 5000 de pacienti recuperati, dintre care amintim: Ioan Pascu (luptator MMA), Camil Moldoveanu (campion mondial Jujitsu), Ionut Atodiresei (luptator Kickboxing), Sebastian Bradiceanu (luptator MMA), Cristi Ciornei (CSA Steaua – rugby), Viorel Lucaci (CSA Steaua – rugby), Robert Dascalu (CSA Steaua – rugby).

Preturile sedintelor de recuperare variaza intre 25 de ron la fizioterapie si70 de ron la kinetoterapie, masajul terapeutic fiind 70 de ron, iar terapia Tecar 80 ron.

Pentru mai multe informatii: 0319693.

Va asteptam!