• Uneori medicul ortoped nu dispune de suficient timp pentru a explica unui pacient toate detaliile legate de o interventie chirurgicala. Acest site de ortopedie poate sa usureze munca medicului, prezentant in delaliu cele mai frecvente interventii chirurgicale.

  Unul dintre cei mai importanti parametrii in tratamentul acestei afectiuni este reprezentat de  recuperarea medicala. Pacientul trebuie sa urmeze programe complexe de fizio-, kinetoterapie, sub indrumarea unei echipe medicale supraspecializate. Dr. Andrei Ioan Bogdan va recomanda clinica Centrokinetic, un centru de referinta in recuperarea medicala a pacientilor. Toata activitatea medicala este supravegheta la Centrokinetic de echipa dlui doctor, formata din medici ortopezi, de recuperare, fiziokinetoterapeuti si maseori ultraspecializati. Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numarul: 0775598532 sau sa accesati site-ul: www.centrokinetic.ro .


  Acest articol a fost scris de: Dr. Andrei Ioan Bogdan

  Require Flash player

  Lasa un comentariu →
 • Adaugat de olteanu in data de august 15, 2013, 5:24 pm

  buna ziua ma numesc olteanu anamaria am 20 de ani.
  am o intrebare la dvs.
  eu m-am nascut cu un handicap la ambele picioare.Amputatie amniotica deget I-V picior drept.Brida amniotica gamba stanga artrofie musculara.
  si as dori sa stiu daca se poate face operatie macar la piciorul stang.
  va multumesc si astept un raspuns.

  Raspunde →
 • Adaugat de Ortopedieclinica in data de august 16, 2013, 11:43 am

  Buna ziua. Ar trebui sa meregti la un specialist, la un medic de chirurgie pastica si reparatorie, in vederea unei consultatii. Pe baza unui examen clinic ar putea sa va spuna daca afectiunea dstra se poate opera, si ce rezultate/beneficii ati putea obtine. Succes!

  Raspunde →
 • Adaugat de Neculau in data de decembrie 10, 2013, 10:42 pm

  Buna ziua Dl.Doctor.
  In urma cu 90 de zile am avut un accident rutier in urma caruia am avut fractura cominutiva 1/3 medie humerus drept, se practica osteosinteza cu placa cu 3 3 suruburi si 2 suruburi interfragmentare.Dupa operatie la 21 de zile mi s au scos firele si mi sa spus sa incep gimnastica, dupa 1 luna mi a aparut o infectie purulenta granulom de fir, am fost operat din nou si in urma antibiogramei au gasit stafilococ auriu, am luat antibiotice.De 3 zile mana e umflata si dureri insuportabile, astazi am fost la Doctorul care ma operat, mi a facut raza si sa constat ca s au deplasat 2 suruburi in partea de jos a placii, va rog sa mi spuneti daca e grav si ce trebuie sa fac, mana este inca foarte umflta.
  Va multumesc anticipat – See more at!!!

  Raspunde →
 • Adaugat de Ortopedieclinica in data de decembrie 10, 2013, 10:49 pm

  Buna seara. Situatia este greu de conturat din cateva cuvinte. Un granulom de fir nu este o infectie de speriat, dar faptul ca 2 suruburi au migrat si membrul este umflat, atunci situatia se complica. Daca infectia ajunge la nivelul osului si la nivelul placii, este greu de stapanit si placa va trebui scoasa si fixata fractura cu un fixator extern pana la asanarea infectiei. Succes!

  Raspunde →
 • Adaugat de Neculau in data de decembrie 10, 2013, 11:51 pm

  Va multumesc pentru raspuns.Doctorul care ma operat a zis ca nu e nici o problema ca o sa facem din nou raza peste o luna sa vedem ce se mai intampla sa misc mana din cot sus jos sa se desumfle.Dv ce recomandati sa fac?

  Raspunde →

Lasa un comentariu

Anuleaza raspuns

Urmariti-ne pe Facebook


Dr. Andrei Bogdan vă recomandă și